Juha osasi uittaa tikkuja pihalla soljuvissa puroissa paremmin kuin kukaan muu.

Rippileiriltä hän lähti kesken kotiin. Äiti ei odottanut Juhasta mitään, hän odotti Vapahtajaa. Juha jäi kiinni varastelusta. Etsivä nappasi hänet, poliisi kävi paikalla ja uhkaili, kotiin soitettiin. Isä oli kännissä, äiti ei ollut kotona, häntä pani nuori pappi saarnateltan takana.

Juha otti ensimmäisen trippinsä. Ensin juotiin kaljaa, sitten imuroitiin  pillereitä ja piriä. Jussi yritti töihin polkupyörälähetiksi, mutta jäi kiinni huumeseulassa. Varastelu yltyi. kun piti saada rahaa aineisiin. Ruokakaupassa vartija katsoi häntä ivallisesti. kun hän yritti ohittaa kassan ja kysyi kaikkien kuullen: "Hei muistitko laittaa juuston laukkuusi?". Vartijan paksu kaveri räjähti nauruun, Juhaa vietiin. Hän ei pystynyt maksamaan sakkoja ja joutui lusimaan.

Saatuaan vankilassa lisäoppia aineista hänelle tarjottiin töitä, hänestä tuli huumekuriiri. Hän teki töitä prätkäjengin pomolle.

Juha kuoli epäpuhtaiden neulojen aiheuttamaan sepsikseen Meilahdessa. Sitä ennen hän oli yrittänyt heittäytyä parvekkeelta alas, mutta sen kaide oli aidattu teräsvaijerein eikä niiden välistä mahtunut hyppäämään.

Juha oli ensimmäistä kertaa juhlavaatteissa omissa hautajaisissaan. Kynttilät paloivat, laulettiin ja syötiin voileipäkakkua. Juhalle ei maistunut.